Neden Subu Spor Bilimleri?
Neden SUBU Spor Bilimleri?

Dört farklı bölümde sektörün ihtiyaçlarına göre güncellenen programları, Antrenörlük, Spor Yöneticiliği ve Rekreasyon bölümlerinde ise, Türkiye'de ilk ve tek olan 7+1 modeli ile geleceğin spor insanlarını yetiştiriyoruz. Bu modelde programlarımızı sektör beklentilerine göre, onlarla birlikte belirleyerek, öğrencilerimize 1 dönem tam zamanlı iş yerinde eğitim alma fırsatı sağlıyoruz. Ayrıca, günümüz ihtiyaçlarına göre güncellenen Lisansüstü programlarla geleceğin araştırmacı ve akademisyenlerinin yetiştirilmesine katkıda bulunuyoruz. Lisansüstü programlarda İşyeri Deneyimli öğrenci kontenjanları ile farklı bir modelin de uygulamasına bu dönem başlıyoruz.

Muhteşem doğanın ortasında 24 saat yaşayan, göl manzaralı Esentepe Kampüsünde; tam donanımlı tesis altyapısı ve deneyimli akademik kadrosu ile SUBÜ Spor Bilimleri Fakültesi olarak bizi tercih etmenizi istiyoruz.

Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığı