"Performans Sporunda Yeni Vizyon; Sportif Yetenek Taraması ve Sporcu Yönlendirme Programı" Konulu Söyleşi Düzenlendi

Fakültemiz Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ayşe Dilşad Mirzeoğlu moderatörlüğünde, Sporcu Yetiştirme Daire Başkanı Selçuk Çebi ve Şube Müdürü Fatih Konuksever ile "Performans Sporunda Yeni Vizyon; Sportif Yetenek Taraması ve Sporcu Yönlendirme Programı" konulu bir söyleşi gerçekleştirildi.

Söyleşide sporcu kimliği geliştirme etkinlik programı, pandemi sürecinde 81 ilde gerçekleştirilen uzaktan eğitim,  sporcu yetenek taraması, sporcu yönlendirmesi, bireylerin spora yönlendirilmesinde ailenin rolü ve Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde istihdama yönelik Spor Bilimleri Fakültesi mezunlarına öncelik verilmesi konularına değinildi.

Konuklarımız Çebi ve Konuksever, fakültemiz akademik personeli ve öğrencileriyle bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını dile getirdiler. Söyleşi sonunda fakültemiz dekanı Prof. Dr. Nevzat Mirzeoğlu, Selçuk Çebi ve Fatih Konuksever'e teşekkür amaçlı hediyelerini takdim etti.

SUBÜ Spor Bilimleri Fakültesi olarak Selçuk Çebi ve Fatih Konuksever'e teşekkür ediyoruz.