7. Uluslararası Egzersiz ve Spor Psikolojisi Kongresi Başarıyla Tamamlandı

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Spor Bilimleri Fakültesi ile Egzersiz ve Spor Psikolojisi Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği 7. Uluslararası Egzersiz ve Spor Psikolojisi Kongresi başarıyla tamamlandı.

26-28 Ekim 2023 tarihlerinde Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşen kongreye spor bilimleri ile ilgili çeşitli kurum ve kuruluşlardan birçok kişi katıldı. Kongrenin teması “Cumhuriyetin 100. yılında kuramdan uygulamaya egzersiz ve spor psikolojisi” olarak belirlendi. Kongrede farklı kurumlardan araştırmacılar tarafından egzersiz ve spor psikolojisi ile ilgili bilimsel çalışmalar sunuldu. Farklı üniversitelerden 5 davetli konuşmacının yer aldığı etkinlikte konuşmacıların 3’ü yurt dışındaki üniversitelerden online olarak sunumlarını gerçekleştirdi. Kongrede ayrıca 3 atölye çalışması ve 2 panel düzenlendi.

7. Uluslararası Egzersiz ve Spor Psikolojisi Kongre Özet Kitapçığı Ektedir.