Kongre Değerlendirme ve Teşekkür Toplantısı Yapıldı

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Spor Bilimleri Fakültesi ile Egzersiz ve Spor Psikolojisi Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği 7. Uluslararası Egzersiz ve Spor Psikolojisi Kongresi değerlendirme ve teşekkür toplantısı yapıldı.
Kongrede görev alan Spor Bilimleri Fakültesi akademisyenleri, idari personeli ve gönüllü öğrencileri yemekte buluştu. Dekan Prof. Dr. Nevzat Mirzeoğlu yaptığı konuşmada “Son derece başarılı bir organizasyonu geride bıraktık. Aldığımız dönütler gayet olumlu. Bu tip etkinliklere ev sahipliği yapmak hepimiz için büyük bir tecrübe oluyor. Ayrıca gönüllü olarak etkinliğe destek veren öğrencilerimiz hem çok önemli bir rol oynuyor, hem de önemli bir deneyim kazanıyorlar. Akademisyenlerimize, idari personelimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum, böyle güzel organizasyonlar için adım atmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.