Spor Bilimleri Fakültesi Akademik Kurulda Buluştu

SUBÜ Spor Bilimleri Fakültesi 2023/2024 Eğitim öğretim yılı öncesinde kahvaltı eşliğinde akademik kurul toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya Rektör Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık da katıldı. Dekan Prof. Dr. Nevzat Mirzeoğlu'nun değerlendirme sunumuyla başlayan toplantıda Rektör Sarıbıyık akademisyenlerin istek ve görüşlerini dinledi.

Dekan Mirzeoğlu, tayini çıkan Beden Eğitimi ve Spor bölüm sekreteri Nuray Şahin Akgül, fakülte sekreteri Ömer Alkaş ve öğrenci işlerinden sorumlu Vedat Baykara'ya gösterdikleri performans nedeniyle plaket takdim etti. Ayrıca fakülte kadrosuna yeni katılan Doç. Dr. Emrah Serdar ve ünvan değişikliğine hak kazanan Prof. Dr. İhsan Sarı, Doç. Dr. Sevda Çiftçi ve Doç. Dr. Nuran Kandaz Gelen de tebrik edildi.

Toplantı, Dekan Mirzeoğlu ve dekan yardımcıları Doç. Dr. Ersin Eskiler ve Doç. Dr. Sevda Çiftçi’nin soruları cevaplamasının ardından sona erdi.