Sakarya Nilüfer Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulu öğretmenleri ve okulun engelli öğrencileri Spor Bilimleri Fakültesi’ne ziyaret gerçekleştirerek engelli öğrenciler için hazırlanan atletizm etkinliğine katıldılar.

Nilüfer Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulu öğretmenleri desteğiyle Spor Bilimleri Fakültesi’nin atletizm branşı uzmanlık öğrencilerinden Emrah Kaba ve Serdar Naim Başekin tarafından verilen eğitimde engelli çocuklar atletizmin birçok branşını deneyerek keyifli tecrübeler yaşadılar. Nilüfer Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulu öğretmenleri, Spor Bilimleri Fakültesi öğretim elemanları ve fakültenin öğrencileri de uygulamalar hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Yapılan etkinlikler sonrasında, engelli öğrenciler tarafından okullarındaki el sanatları atölyesinde hazırlanan çiçekler öğretim elemanlarına takdim edildi. Ayrıca, iki seneden beri Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri tarafından Sakarya Nilüfer Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulu’nda yürütülen proje için Proje Koordinatörü Prof. Dr. Çetin Yaman’a da teşekkür ziyaretinde bulunuldu.