Spor Bilimleri Fakültesinde İlk Ders

Spor Bilimleri Fakültesi 2023/2024 eğitim öğretim yılına ilk ders etkinliği ile başladı. Bir gelenek haline gelen ilk ders etkinliğinin konukları Dünya Ampute Futbol Federasyonu Başkanı Arif Ümit Uztürk, Spor Arşivcisi Erol Girişken, Akademi Sakarya Dernek Üyesi ve Sapanca MYO Öğr. Gör. Atilla Yıldırımalp ve Sakarya’dan Taraf Basın Mensubu ve TV Programcısı Raif Ugan oldu. Programın sunuculuğunu Öğr. Gör. Esra Atış, moderatörlüğünü Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hakan Kolayiş yaptı.

Söyleşide ampute futbol, Sakarya’nın önemli spor insanları, Sakaryaspor’un kuruluş süreci, spor ve medya, Akademi Sakaryaspor konuları yanında spor bilimleri okuyan öğrencilerin alternatif iş olanakları hakkında konuşuldu.

Spor Bilimleri Fakültesi akademisyenleri ve öğrencilerinin büyük ilgi gösterdiği etkinlik fakülte konferans salonunda gerçekleşti. Katılımcılar daha sonra Spor Bilimleri Fakültesi binasında sergilenmeye başlayan "Sakarya’nın Spor Emektarları" fotoğraf sergisini gezdi. Fakülte dekanı Prof. Dr. Nevzat Mirzeoğlu konuklara katkılarından ötürü teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Konuklarımıza değerli katkılarından, tüm akademisyen ve öğrencilerimize de katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz.