SUBÜ Spor Bilimleri Fakültesi, hayata geçirilen yeni 7+1 eğitim modeliyle ilişkili olarak Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’ni (TMOK) Olimpiyatevi’nde ziyaret etti. Ziyarete Fakültemiz dekanı Prof. Dr. Nevzat Mirzeoğlu, Spor Yöneticiliği Bölümünden, Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hakan Kolayiş, Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Nuran Kandaz Gelen ve Dr. Öğr. Üyesi İlayda Gülseren Demir katıldı.

TMOK Başkan Vekili Türker Aslan ve Genel Sekreter Dr. Neşe Gündoğan ile görüşen temsilcilerimiz TMOK’un çalışmaları hakkında bilgi aldılar. Toplantıda SUBÜ Spor Bilimleri Fakültesi’nin 7+1 eğitim modeline geçmesi nedeni ile “İş Yerinde Tam Zamanlı Eğitim ve İş Yeri Deneyimi” ile ilgili iş birliği ve staj uygulamaları değerlendirildi.

Aynı zamanda TMOK ve SUBÜ temsilcileri, 2020 bahar yarıyılında Spor Bilimleri Fakültesi iş birliği ile TMOK’un Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim Projesi (OLİ) çalışmalarının Sakarya’da gerçekleştirilmesi için karar aldı.