SUBU Spor Bilimleri Fakültesi, bu yıl 15.’si düzenlenen ve 44 ülke, 10 bin sporcuyu Antalya'da buluşturan Uluslararası RUNATOLIA Maratonu’na 26 öğrencimizin katılımıyla gönüllü destek verdi.

Öğrencilerimiz, Dr. Öğr. Üyesi İlayda Gülseren Demir’in yürüttüğü Sporda Etkinlik Yönetimi dersi kapsamında, 2020’de Tokyo’da düzenlenecek olan Paralimpik Oyunları Okçuluk branşındaki sporcularımıza destek olmak amacıyla çeşitli aktivitelerde bulundu.

Etkinlik öğrencilerimiz maraton sırasında milli sporcularımızın yüzlerinden yapılan maskeleri takarak, sporcu ve seyircilerle röportaj yaparak ve hazırladıkları destek afişleriyle bedensel engelli okçu sporcuların yaşadığı zor şartlara rağmen 2020 Tokyo Olimpiyatı’na giden başarı yolunda farkındalık yaratmayı amaçladı.