Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğü 2021 yılı kapsamlı bilimsel destek proje başvuruları sonuçlanmıştır. Yürütücülüğünü fakültemiz öğretim üyesi Doç. Dr. İhsan Sarı ve Doç. Dr. Nurgül Tezcan Kardaş’ın üstlendiği bilimsel araştırma projeleri desteklenmeye hak kazanmıştır.

Projede emeği geçen hocalarımızı ve tüm araştırmacıları kutlar, başarılarının devamını dileriz.

Proje adı: Hareket Eğitiminin (Fiziki Etkinlikler ve Eğitsel Oyunlar) Otizm Spektrum Bozukluğu Olan Çocukların Motor Yeterlilik, Sosyal Beceriler ve Ruhsal Uyumları Üzerine Etkisi

Proje Ekibi:

Doç. Dr. Nurgül Tezcan Kardaş (Yürütücü)

Prof. Dr. Nevzat Mirzeoğlu

Prof. Dr. Dilşad Mirzeoğlu

Öğr. Gör. İsmail Öylek

Arş. Gör. Elif Ünal

Serap Ceylan

Proje adı: Sporcu Ebeveynlerinin Spora Dahiliyetine Yönelik Bir Eğitim: Kanıta Dayalı Bir Eğitim Programı Geliştirilmesi ve Randomize Kontrolü Bir Çalışma

Proje Ekibi:

Doç. Dr. İhsan Sarı (Yürütücü)

Prof. Dr. F. Hülya Aşçı