Dekanımıza “Altın Yıllar Hizmet Ödülü”

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün organizasyonu ile Amatör Spor Haftası kapsamında "Sakarya 2021 Yılı Sporun En'leri" ödül töreni düzenlendi.

İki Ayrı kategoride ödüllerin verildiği törende Sakarya'da yılın En Başarılı Sporcu, Spor Takımları ve Antrenörlerine ödüller verilirken, diğer kategoride ise bazı spor adamlarına Altın Yıllar Hizmet Ödülü verildi. İl protokolünün de katıldığı törende Dekan Prof. Dr. Nevzat Mirzeoğlu Altın Yıllar Hizmet Ödülüne layık görüldü. Mirzeoğlu'na ödülünü Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek verdi.

Prof. Dr. Nevzat Mirzeoğlu konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Üniversitemizin vizyonu ve fakültemizin akademik potansiyeli ile Sakarya'mıza ve Sakarya sporuna katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Bu ödül sorumluluklarımızı bir kat daha arttırdı. Bizler, sahip olduğumuz bilgi, deneyim ve fiziksel imkanlarımızı tüm paydaşların ve Sakarya'nın hizmetine sunmaya hazırız. Bu kapsamda tüm paydaşlarımızla iş birliği protokolleri gerçekleştiriyoruz. Aynı zamanda 1500'ü aşan öğrenci sayısı ile Sakarya sporunun ve sosyal yaşamının dinamizmi olmaya aday olduğumuzu da buradan ifade etmek istiyorum.

Sporun ve sporcunun geliştirilmesinde çok önemli bir teşvik kaynağı olan ödül töreninin düzenlenmesinde emeği geçen herkesi kutluyorum, bu anlamlı ödül için organizasyon ekibine teşekkür ediyorum. Bana verilen ödülün kurumsal hizmetlerimizin karşılığı olduğu düşüncesi ile ödülü üniversitemiz ve fakültemiz adına aldığımı belirtmek istiyorum.”