Spor Çalıştayı hazırlıklarının ikincisi Spor Bilimleri Fakültesinde yapıldı

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ), Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle gerçekleştirilecek olan spor çalıştayı hazırlıklarını yürütmek üzere Spor Bilimleri Fakültesinde bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıya Spor Bilimleri Fakültesi dekanı Prof. Dr. Nevzat Mirzeoğlu, Sakarya Gençlik ve Spor il Müdürü Nevzat İnanç, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı İlhan Şerif Aykaç, Spor Bilimleri Fakültesi bölüm başkanları ve ilgili kurumlardan diğer görevliler katıldı. Toplantıda çalıştaya ilişkin son hazırlıklar gözden geçirildi.

Bir önceki toplantı Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde gerçekleştirilmişti.