22 - 29 Nisan tarihleri arasında SUBU&VIVOR adıyla Rekreasyon Bölümü tarafından yapılan ‘’Rekreasyon ve Animasyon‘’ günleri fakültemiz öğrencilerinin görev aldığı, koordinatörlüğünü ise Öğr. Gör. Celalettin Doğan’ın yaptığı, çeşitli spor etkinlikleriyle Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi yerleşkesinde 8 gün boyunca devam etti.

Subu&vivor kapsamında yapılan spor şenlikleri bireysel ve takım yarışları şeklinde iki kategoriye ayrıldı. Bireysel yarışmalar fakültemiz futbol sahası ve atletizm pistinde, eğlenceli indoor parkur takım yarışları ise fakültemiz A salonunda yapıldı.

Final müsabakaları oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Final gününe Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi rektör yardımcısı Prof. Dr. Ali Fuat Boz, rekreasyon bölüm başkanı Prof. Dr. Çetin Yaman ve spor bilimleri fakültesinin tüm akademik personeli katıldı.

Subu&vivor kapsamında yapılan ve 8 gün boyunca devam eden spor şenliklerinde tüm kategorilerde toplamda 68 madalya ve 4 kupa verildi.

Etkinlik detayları ektedir.