Spor Bilimleri Fakültesi tarafından ikincisi düzenlenen Kariyer Günleri etkinliği kapsamında Fakültemiz mezunlarından Eskişehir Teknik Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğretim elemanı Arş. Gör. Alican Bayram, "yerel yönetimler ve rekreasyon" konusu ile, spor bilimlerinde rekreasyon alanının yerel yönetimlerdeki uygulamaları hakkında sunumunu gerçekleştirdi.

Eskişehir Teknik Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Kerem Yıldırım Şimşek ise "bir iş alanı olarak ticari rekreasyon" konusunda bilgi ve tecrübelerini öğrencilerimizle paylaştı.

Sunumların ardından konuşmacılarımız, öğrencilerimizden gelen soruları yanıtladı.
Etkinlik sonunda Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nevzat Mirzeoğlu ve Rekreasyon Bölüm Başkanı Prof. Dr. Çetin Yaman davetli konuşmacılarımıza katkılarından dolayı plaket takdim etti.