Spor Bilimleri Fakültesi 2021/2022 eğitim öğretim yılı akademik kurul toplantısı fakültemiz konferans salonunda gerçekleştirildi.

Dekan Prof. Dr. Nevzat Mirzeoğlu’nun başkanlığında yapılan ve öğretim üyelerinin katıldığı toplantının sunuculuğunu Öğr. Gör. Esra Atış yaptı. Dekan Mirzeoğlu’nun açılış konuşması ve bölüm başkan vekilliğini yürüttüğü Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü sunumu ardından sırayla bölüm başkanları Doç. Dr. İhsan Sarı, Prof. Dr. Hakan Kolayiş ve Prof. Dr. Çetin Yaman’ın bölüm sunumları yapıldı. Sunumlarda bölümlerin mevcut durumu, işleyişleri, gerçekleştirilen etkinlikler, hedefler, proje başvuruları, İşletmede Mesleki Eğitim Uygulamaları ve akreditasyon süreçleri anlatıldı.

Sunumların ardından emekli olan hocalarımız Sedat Uysal, Nesim Yalvarıcı ve Adem Erbay hocalarımıza bölüm başkanları tarafından hediyeleri takdim edildi.

Dekan Mirzeoğlu, özellikle pandemi döneminde gösterdikleri yoğun çabadan ötürü fakültemiz idari personelleri Satı Kılıç, Nuray Şahin Akgül, Haydar Özdemir ve Metin Hayta’ya plaket takdim etti.

Toplantı, Dekan Mirzeoğlu ve dekan yardımcıları Doç. Dr. Ersin Eskiler ve Dr. Öğr. Üyesi Sevda Çiftçi’nin soruları cevaplamasının ardından sona erdi.