7 Kasım 2019

Fakültemiz Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi Bölümü öğrencileri, Hareket Eğitimi dersi kapsamında ders eğitimcisi Seray Soydaş Yaralı'dan UNICEF 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü imza kampanyası hakkında bilgi aldı.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın başlatmış olduğu UNICEF #DünyaÇocukHaklarıGünü #GoBlue imza kampanyasına destek olmak adına farkındalık çalışmasının ilk basamağı, kampanyayı imzalayarak gerçekleştirildi. Tüm dünya çocukları için farkındalığa katkı sağlandı.

Kendi çabalarıyla kısa video çeken öğrencilerimiz, imza kartlarıyla birlikte sosyal medya hesaplarında farkındalığın yaygınlaşmasına katkı sağladılar. Hocamız ve öğrencilerimiz 14 Kasım Perşembe günü kampanyaya desteğin ikinci basamağını gerçekleştirecek.

Hocamızı ve öğrencilerimizi bu duyarlılıklarından ötürü tebrik ederiz.

Kampanya hakkında bilgi almak için: http://www.unicef.org.tr/dunyacocukgunu/

14 Kasım 2019

Unicef Dünya Çocuk Hakları imza kampanyası farkındalık çalışmasının ikinci basamağı bugün gerçekleşti.

Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi Bölümü öğrencilerimiz, hocamız Seray Soydaş Yaralı koordinatörlüğünde Serdivan Mehmet Demir ilköğretim okulu öğrencilerine gün boyu Hareket Eğitimi verdiler. Ana sınıflardan 4. sınıflara kadar toplam 26 sınıfla gerçekleştirilen etkinliklerde bölüm öğrencilerimiz saha deneyimi kazanırken ilköğretim öğrencileri mutluluk dolu anlar yaşadı.

Etkinlik sonrası imza kampanyası hakkında bilgi aktarılan öğrencilerin süreçle ilgili farkındalıklarının gelişmesine katkı sağlandı. Etkinliğin son basamağı önümüzdeki hafta gerçekleştirilecek.

19 Kasım 2019

Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi Bölümü öğrencilerinin farkındalık çalışmasının son etabı bölüm hocamız Arzu Altıntığ tarafından koordine edildi. Ortaokul 1. kademelerde yaptıkları pankart çalışmaları ve uygulamalarla öğrencileri bilgilendirirken, aynı zamanda gelişimlerine katkı sağlandı. Farkındalık çalışmasının son etabı, Yücel Ballık Ortaokulu ve Aydın Gürdamar Ortaokulunda yapıldı.