Fakülte Danışma Kurulu 2023 Dönem Toplantısını Yaptı

Spor Bilimleri Fakültesi, sektörel beklentileri karşılamak ve güncel gelişmeleri eğitim programlarına yansıtmak; aynı zamanda üniversitemizin misyonu çerçevesinde iş dünyası ile etkili iletişim kurarak öğrencilerimizin uygulama becerisine sahip, iş deneyimli olarak yetişmelerini sağlamak için paydaş temsilcilerinden oluşturulan Danışma Kurulu 2023 dönem (dördüncü) toplantısını 14 Eylül 2023 tarihinde dekanlık ofisinde gerçekleştirdi.

Danışma Kurulu üyeleri Milli Eğitim İl Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç ve Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı İlhan Şerif Aykaç’ın da katıldığı toplantıda Dekan Prof. Dr. Nevzat Mirzeoğlu açılış ve teşekkür konuşmasından sonra 5 yıllık dönemde (2018-2023) yapılanların değerlendirildiği bir sunum gerçekleştirdi. Bölüm Başkanları ve diğer kurul üyelerinin de katıldığı toplantıda gündemdeki konular ele alınarak değerlendirildi. Toplantı yeni dönem için başarı ve iyi niyet dilekleri ile sona erdi.