Spor Bilimleri Fakültesi Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

Fakültemizin Danışma Kurulu üyeleri bir araya geldi. Fakültemiz dekanı, dekan yardımcıları, bölüm başkanları ve öğretim elemanlarının da katıldığı toplantıda Sakarya için yapılacak Gençlik ve Spor Çalıştayı'nın detayları ile süreç içerisinde yapılacak ortak projeler ele alındı.

Ayrıca toplantı öncesi mezun şampiyon öğrencilerimizden bazılarının da katılımı ile fakültemizde oluşturulan Onur Köşesi ziyaret edilerek değerlendirmelerde bulunuldu. Dekan Prof. Dr. Nevzat Mirzeoğlu konuya ilişkin "Sahip olduğumuz değerleri korumamız ve yaşatmamız gerekiyor. Bu köklü kuruma birçok kişinin önemli katkıları oldu ve olmaya da devam ediyor. Bu konuda bir farkındalık oluşturmak için bu değerlerimizi sergilemek ve paylaşmak hepimizin görevidir. Onur köşesi de bunun bir yansımasıdır." açıklamasında bulundu. Danışma kurulu toplantısına ilişkin detaylara sayfamızda bulunan "Yönetim" başlığından ulaşılabilir.