SUBU Spor Bilimleri Fakültesi Tarafından Üçüncüsü Düzenlenen Lisansüstü Seminer Günleri Sona Erdi

25 Mayıs 2021 Salı – Seminer günlerinin ilk gününde 9 lisansüstü öğrencimizin sunumu gerçekleştirildi. Öğrencilerimizin sunumları yanında Prof. Dr. Hülya Aşçı ve Doç. Dr. Gözde Ersöz davetli konuşmacı hocalarımız olarak sunumlarını gerçekleştirdi.

26 Mayıs 2021 Çarşamba – Seminer günlerinin ikinci gününde 11 lisansüstü öğrencimizin sunumu gerçekleştirildi. Öğrencilerimizin sunumları yanında Prof. Dr. Selda Bereket Yücel davetli konuşmacı hocamız olarak sunumunu gerçekleştirdi. Sunumlara akademisyen ve öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

27 Mayıs 2021 Perşembe – Seminer günlerinin üçüncü ve son gününde 12 lisansüstü öğrencimizin sunumu gerçekleştirildi. Öğrencilerimizin sunumları yanında Prof. Dr. Levent İnce davetli konuşmacı hocamız olarak sunumunu gerçekleştirdi. Seminer sunumlarına akademisyen ve öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

İlk gün 9, ikinci gün 11 ve üçüncü gün 12 sunum ile toplam 8 oturumda tam 32 yüksek lisans - doktora seminer sunumu gerçekleştirildi.

Davetli Konuşmacı Hocalarımız ve Sunum Konuları

Prof. Dr. F. Hülya Aşçı

“Bilimsel Makale Yazma İlkeleri”

Doç. Dr. Gözde Ersöz

“Egzersiz Motivasyonunda Güncel Yaklaşımlar”

Prof. Dr. Selda Bereket Yücel

“Çocuklarda Ağırlık Antrenmanı İlke ve Prensipleri”

Prof. Dr. Levent İnce

“Öğretmen Eğitimi”

Seminer günlerinin hazırlanmasında ve gerçekleştirilmesinde emeği geçen tüm akademisyenlerimize, davetli konuşmacı hocalarımıza, sunum yapan lisansüstü öğrencilerimize ve katılım gösteren herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.