SUBU Spor Bilimleri Fakültesi 7+1 İş Yeri Uygulamasında

Üniversitemizin, iş dünyasında ihtiyaç duyulan nitelik ve uygulama becerisine sahip bireyler yetiştirmek amacıyla geliştirdiği 7+1 Eğitim Modeli fakültemiz tarafından uygulanıyor. Fakültemiz Antrenörlük Eğitimi ve Spor Yöneticiliği bölümü dördüncü sınıf öğrencileri, yarım dönem boyunca tam zamanlı olarak iş yeri eğitimi alarak dönem sonunda tecrübe sahibi olarak mezun olacaklar.

7+1 İş Yeri Uygulaması, öğrencilerimizin öğrenim süreleri içinde kazandıkları bilgi ve deneyimlerini pekiştirmek, iş yerlerindeki organizasyon yapısını tanıtmak ve iş disiplini kazandırmak, almış oldukları teorik ve uygulamalı mesleki bilgilerini kullanabilme ve uygulamaya aktarma becerisi kazandırmak, iş yeri eğitimi yaptıkları kurumlarda takım ruhu içerisinde hareket ederek birlikte iş yapabilme alışkanlığı kazandırmak ve sektörde yaşanan değişim ve gelişmeleri takip edebilme imkânı sunmaktadır.

Bu amaç doğrultusunda öğrencilerimiz dönem içinde yapılan iş yeri eğitimini, akademik takvime uygun olarak 7. veya 8. yarıyıl süresince 16 (14+2) hafta süre ile gerçekleştirmektedir.