Spor Bilimleri Fakültesinde İlk Ders

Spor Bilimleri Fakültesi 2024/2025 eğitim öğretim yılına ilk ders etkinliği ile başladı. Bir gelenek haline gelen ilk ders etkinliğinin konuğu Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Eğitimi ve Araştırmaları Daire Başkanı Şükrü Yılmaz oldu. Sunuculuğunu Öğr. Gör. Esra Atış’ın yaptığı söyleşide Yılmaz, Bakanlığın yapmış olduğu çalışmaları, spor bilimleri fakültesi öğrencilerinin değerlendirebileceği fırsat ve imkânları tanıttı ve olimpiyat oyunlarını değerlendirdi.

Spor Bilimleri Fakültesi akademisyenleri ve öğrencilerinin katıldığı etkinlik fakülte konferans salonunda gerçekleşti. Fakülte dekanı Prof. Dr. Nevzat Mirzeoğlu Şükrü Yılmaz’a katkılarından ötürü teşekkür ederek hatıra hediyesi takdim etti.

Konuğumuza değerli katkılarından, tüm akademisyen ve öğrencilerimize de katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz.