Spor Bilimleri Fakültesinde İlk Ders Yapıldı

Spor Bilimleri Fakültesi 2021/2022 eğitim öğretim yılına ilk ders etkinliği ile başladı. Moderatörlüğünü ve ilk sunumunu fakültemiz dekanı Prof. Dr. Nevzat Mirzeoğlu’nun yaptığı ilk ders etkinliğinin konuğu Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. İbrahim Yıldıran oldu.

Yıldıran, “Sporun Kökeni” başlığıyla yaptığı sunumda sportif aktivitelerin oluşum sürecini, “spor” teriminin doğuşunu ve endüstri devriminin modern sporu biçimlendirmedeki etkilerini ele aldı. Fakültemiz akademisyenleri ve öğrencilerimizin büyük ilgi gösterdiği etkinlik üniversitemiz rektörlük binası konferans salonunda gerçekleşti.

Prof. Dr. İbrahim Yıldıran hocamıza değerli katkılarından, tüm akademisyen ve öğrencilerimize de katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz.