Spor Bilimleri Fakültesinde İlk Ders Yapıldı

Spor Bilimleri Fakültesi 2022/2023 eğitim öğretim yılına ilk ders etkinliği ile başladı. Bir gelenek haline gelen ilk ders etkinliğinin konuğu Fenerbahçe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Kamil Özer oldu.

Özer, “Bilgi Çağında Beden Eğitimi ve Spor” başlığıyla yaptığı sunumda insanın kısa tarihi, teknolojik gelişimlerin etkileri, spor eğitiminin gelişim evreleri, yeni yönelimler, okullaşma değişimi, geleceğin meslekleri ve beden eğitimi ve sporun toplumsal boyutları konularını ele aldı. Fakültemiz akademisyenleri ve öğrencilerimizin büyük ilgi gösterdiği etkinlik fakültemiz konferans salonunda gerçekleşti. Fakültemiz dekanı Prof. Dr. Nevzat Mirzeoğlu, konuğumuz Prof. Dr. Mustafa Kamil Özer'e kıymetli katkılarından ötürü teşekkür plaketi takdim etti.

Prof. Dr. Mustafa Kamil Özer hocamıza değerli katkılarından, tüm akademisyen ve öğrencilerimize de katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz.