Fakültemizde SUBÜ Kariyer Zirvesi ‘22 Etkinliği Yapıldı

Spor Bilimleri Fakültesi olarak SUBÜ Kariyer Zirvesi ‘22 kapsamında düzenlenen etkinliklerde Sakarya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı İlhan Şerif Aykaç, SUBÜ Öğr. Gör. Dr. Metin Çengel, Akçadağ İple Erişim Rekreasyon ve Organizasyon Hizmetleri Şirketi Kurucusu Musa Çinkılıç ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Suat Yıldız konuğumuz oldu.

Konferans salonumuzda gerçekleştirilen sunumlara üniversitemiz rektör yardımcıları Prof. Dr. Naci Çağlar ve Prof. Dr. Ali Fuat Boz, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Zafer Tatlı, fakültemiz yönetimi, bölüm başkanları, akademisyenleri ve öğrencilerimiz katıldı. Öğrencilerimizle bilgi ve deneyimlerini paylaşan konuklarımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz.