Fakültemiz ve bölümlerinde dereceye giren öğrencilerimizin katılımıyla fakülte binamızda mezuniyet töreni yapıldı.

Mezuniyet törenine Dekan Prof. Dr. Nevzat Mirzeoğlu, dekan yardımcıları, bölüm başkanları, akademisyenler, öğrencilerimiz ve aileleri yanında 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası'nda altın madalya kazanarak Avrupa şampiyonu olan öğrencilerimiz Ekrem Altuner Yılmaz ve Enes Bulut da katıldı.

Dereceye giren öğrencilerimize ve şampiyon millilerimize plaketleri takdim edildi. Fakülte birincimiz İlknur Sürün, mezuniyet kütüğüne ismini taşıyan etiketi çaktı. Mezuniyet töreninde konuşma yapan Dekan Mirzeoğlu, milli sporcularımıza, dereceye giren öğrencilerimiz ve ailelerine tebriklerini iletti.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, bundan sonraki yaşamlarında başarılarının devamını diliyoruz.

Fakültemiz Dereceleri

1. İlknur Sürün 3,91 / Rekreasyon
  2. Selçuk Köytepe 3,86 / Antrenörlük Eğt.
  3. Seda Nur Baytur 3,82 / Beden Eğt. ve Spor Öğrt.

Antrenörlük Eğitimi Bölümü

1. Selçuk Köytepe 3,86