Koronavirüs pandemisi nedeniyle gerçekleştirilemeyen üniversitemiz 2019/2020 eğitim-öğretim yılı Akademik Mezuniyet Töreni, fakültemiz ve bölümlerinde dereceye giren öğrencilerimizin katılımıyla fakülte binamızda temsili olarak yapıldı.

Virüs önlem ve tedbirleri kapsamında farklı seanslarda gerçekleştirilen temsili mezuniyet törenine Dekan Prof. Dr. Nevzat Mirzeoğlu, dekan yardımcıları ve bölüm başkanları katıldı. Dereceye giren öğrencilerimize plaketleri takdim edildi. Fakülte birincimiz İlker Kadaş, mezuniyet kütüğüne ismini taşıyan etiketi çaktı.

Mezuniyet töreninde konuşma yapan Dekan Mirzeoğlu, dereceye giren öğrencilerimiz ve ailelerine tebriklerini iletti.

Mezunlarımızı tebrik ediyor, bundan sonraki yaşamlarında başarılarının devamını diliyoruz.

Fakültemiz Dereceleri

1. İlker Kadaş 3,63 - Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü