2023/2024 Antrenörlük Eğitimi, Beden Eğitimi ve Spor ve Rekreasyon Bölümü Asıl ve Yedek Listesi

KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER:

• 2023 TYT Sonuç Belgesinin internet çıktısı
  • Fotoğraflı Nüfus Cüzdan Fotokopisi (Noter onayına gerek yoktur)
  • 2 adet 4.5x6 ebadında çekilmiş vesikalık fotoğraf
  • Askerlik durumu sorgusu yapılamayan öğrencinin askerlik durumu belgesi istenir

Kesin kayıtta tüm belgelerin kontrolü yapılacağı için spor yılı ve spor özgeçmişi ile ilgili beyan edilen belgeler ıslak imzalı veya e-imzalı olarak beyan edilmek zorundadır.

Kayıt Yeri: SUBÜ Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlık Binası, Esentepe Kampüsü

Kayıt Tarihi: 18-19-20 Eylül 2023

Asıl adaylardan kaydını yaptırmayanlar olduğu takdirde, yedek listesindeki sıralama esas alınarak yedek kayıt işlemleri yapılacaktır.

Yedek kayıtlarının işleyişi ile ilgili bilgiler SUBÜ Spor Bilimleri Fakültesi web sayfasından asıl kayıt tarihleri bitiminden sonra ilan edilecektir.

NOT: Asıl kaydını yaptıran aday, diğer bölümdeki listede bulunan yedek hakkını kaybeder.