TÜBİTAK 2024 BİGG Spor Ödüllerine Katılım

Bireysel Genç Girişimci (BİGG) Spor Ödülleri, İstanbul’da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, farklı kategorilerde ürünler geliştiren firmalara ödüllerini verdi.

Ödül töreninin yanında bir önceki spor araştırmaları çağrısında kabul alan projelerin sunumları ve panellerin yer aldığı toplantıda SUBÜ Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nurgül Tezcan Kardaş da Olimpiyat ve Dünya Şampiyonu Mete Gazoz ve teknik ekibinin katıldığı Hedef 12 panelinin moderatörlüğünü yaptı.

Ödül törenine SUBÜ Spor Bilimleri Fakültesinden Dekan Prof. Dr. Nevzat Mirzeoğlu, Beden Eğitimi ve Spor Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ayşe Dilşad Mirzeoğlu, Rekreasyon Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nurgül Tezcan Kardaş, Rekreasyon bölümünden Doç. Dr. Emrah Serdar ve Arş. Gör. Merve Özyıldırım, SUBÜ Yazılım Uygulama ve Geliştirme Şb. Müdürlüğünden Arş. Gör. Muhammed Bilâl Kamburoğlu katıldı.