Değerli Öğrencilerimiz,

Son zamanlarda fakültemiz çevresinde öğrencilerimize sözleşme karşılığı kitap/dergi, online eğitim kursları satışı vaadiyle dolandırılma vakalarının yaşandığını üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Bu tür dolandırıcılık girişimlerine karşı öğrencilerimizi uyarmak ve dikkatli olmalarını sağlamak amacıyla bu duyuruyu yapmaktayız.

Lütfen dikkat edin:

1.Fakültemiz Çevresinde Hizmet ve Ürün Satışı: Fakültemiz çevresinde kendilerini Milli Eğitim, Yüksek Öğretim vb. kurumlardan onay aldığını söyleyerek özellikle İngilizce kursu verdiklerini söyleyen kişilere güvenmeyin. Ciddi kurumsal firmaların bu şekilde satışı olmaz.

2.Kişisel ve Finansal Bilgilerinizi Paylaşmayın: Kimlik bilgilerinizi, banka hesap bilgilerinizi veya diğer kişisel ve finansal bilgilerinizi paylaşmaktan kaçının.

3.Şüpheli Durumlarda Yetkililere Başvurun: Herhangi bir şüpheli durumla karşılaştığınızda, derhal fakülte dekanlığımıza başvurun. Şüpheli faaliyetleri bildirmek, sadece sizi değil, aynı zamanda diğer öğrencileri korumanın bir yolu olacaktır.

Öğrencilerimizin güvenliği ve refahı bizim önceliğimizdir.