Spor Bilimlerinden 6 Projeye TÜBİTAK Desteği

SUBÜ Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerinin hazırladığı 6 proje, TÜBİTAK’ın ‘2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı’ kapsamında kabul edildi.

Antrenörlük Eğitimi

Öğrenciler: Batuhan Ölmez, Burak Çimen, Alperen Avcı
Danışman: Dr. Öğr. Üyesi Nehir Yalçınkaya
Konu: "Boksörlerde Demir Takviyesi İle Birlikte Uygulanan Kuvvet Antrenmanının Vücut Kompozisyonu, Maksimal ve Patlayıcı Kuvvet Performansına Etkisi"

Beden Eğitimi ve Spor

Öğrenci: Nazım Çağatay Arslan
Danışman: Dr. Öğr. Üyesi Nurullah Çelik
Konu: "Görsel Teknoloji Destekli Beden Eğitimi Dersinin Güdülenme ve Özyeterlik Üzerine Etkisi"

Rekreasyon

Öğrenci: Sercan Samet Akın
Danışman: Doç. Dr. Nurgül Tezcan Kardaş
Konu: "Lise Öğrencilerinin Rekreasyonel Farkındalık Düzeyleri İle Boş Zaman Yönetimi Arasındaki İlişkinin İncelenmesi"

Öğrenci: Aysu Kaya
Yardımcı Öğrenci: Meryem Sümeyye Dombaycıoğlu
Danışman: Dr. Öğr. Üyesi Gizem Karakaş
Konu: "Ailelerin Perspektifinden Otizm Spektrum Bozukluğunda Uyarlanmış Fiziksel Aktivite Etkisi: Fenomenolojik Bir Yaklaşım"

Öğrenci: Fatma Ergene
Yardımcı Öğrenci: Türkan Savaş
Danışman: Arş. Gör. Merve Özyıldırım
Konu: "Üniversite Öğrencilerinde Rekreasyon Farkındalığı İle Sosyal Medya Bağımlılığı Arasındaki İlişkinin İncelenmesi"

Spor Yöneticiliği

Öğrenci: Şevval Suoğlu
Danışman: Arş. Gör. Esra Cömert
Konu: "Kampüs Ortamında Bisiklet Kullanan Bireylerin Sürdürülebilir Ulaşım Hakkında Bilgi Düzeylerinin İncelenmesi"

Projeleri kabul edilen danışman hocalarımızı ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.