Üniversitemizin Akademik Genel Kuruluna Katıldık

SUBÜ’de 2024-2025 Güz Dönemi Akademik Genel Kurulu Turgut Özal Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Fakültemiz akademik personeli de tam kadro olarak toplantıya katıldı. Üniversitenin dijital dönüşümündeki ana unsurlardan kurumsal zekânın tanıtımıyla başlayan toplantıda, Rektör Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık geride kalan dönemi değerlendirdi ve güz yarıyılına ilişkin hedefleri paylaştı. Sarıbıyık’ın sunumunun ardından "devam eden dış kaynaklı proje" yürütücülerine ödülleri takdim edildi.

Ödül alanlar arasında Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Sevda Çiftçi, Rekreasyon Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nurgül Tezcan Kardaş, Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Ertuğrul Gelen ve Rekreasyon Bölümü öğretim üyesi Dr. Gizem Karakaş da vardı. Hocalarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.