Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nin yeni dekanı atandı.

2012 yılında yüksekokul müdürü olarak atanan, 2015 yılından itibaren de dekan olarak görev yapan Prof. Dr. Süleyman Can Kurnaz Mühendislik Fakültesi, Malzeme ve Metalurji Bölümü'nde görevine devam ederken,  Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nevzat Mirzeoğlu Spor Bilimleri Fakültesi'ne dekan olarak atandı.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, devir teslim törenine katıldı. Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, görevi devreden Prof. Dr. Süleyman Can Kurnaz'a katkılarından dolayı teşekkür ederken, görevi devrelan Prof. Dr. Nevzat Mirzeoğlu'na da başarılar diledi.

Rektör Sarıbıyık, Spor Bilimleri'nde çok iyi bir ekip ruhu ortaya çıktığını söyleyerek, önemli başarılara imza atıldığına vurgu yaptı. Rektör burada yaptığı konuşmada: "Yeni yönetimin de aynı ruhla çalışmalara devam edeceğini düşünüyoruz, bu vesileyle değerli hocalarımıza da teşekkür ediyoruz." dedi. Tören sonrası Rektör Sarıbıyık, akademisyenlerle bir süre sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgi de aldı.