Sakarya da bulunan lise son sınıf öğrencileri için düzenlenen üniversite tanıtım programı 30 üniversitenin katılımı ile Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinde gerçekleşti.

Rektör Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nevzat Mirzeoğlu ve Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Zafer Tatlı eşliğinde programın açılışını yaptı.

EKET Fuarcılığı Genel Müdürü Mehmet Uğur Tok tarafından hazırlanan etkinlik iki gün sürdü. Program da hem devlet hem de özel üniversiteler, katılan lise son sınıf öğrencilerine tanıtım yaparak birebir bilgilendirmelerde bulunuldu.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Teknoloji Fakültesi, hazırladığı teknolojik ürünlerle gösteri yaparak tasarımlarını öğrencilere ve tüm katılımcılara sunarak öğrencilerin ilgi odağı oldu.

Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık daha sonra Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nevzat Mirzeoğlu ve öğretim üyeleri ile birlikte fakültemizin öğrenci kantini, seminer salonu ve fitness merkezi gibi konularla ilgili ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek için incelemelerde bulundu.