SUBÜ Spor Bilimleri Fakültesi ile Sakarya Spor Lisesi yöneticileri bir araya gelerek ortak projeler yapma konusunda iş birliği yapmaya karar verdi.

Fakültemiz, Spor Lisesi’nin hazırladığı “Benim Şehrim, Benim Üniversitem” projesi kapsamında kapılarını Spor Lisesi öğrencilerine açtı.
Spor Lisesi 11. Sınıfta öğrenim gören tüm öğrencilerin öğretmenleriyle birlikte 6 Mart – 31 Mart 2022 tarihleri arasında 8 grup halinde fakültemizde gün boyu çeşitli ders, etkinlik ve uygulamalara katılımları sağlandı. Ayrıca her gelen grup için fakülte ve bölümlerimizin bilgilendirme toplantıları yapıldı.

1 ay süren uygulama sonucunda Spor Lisesi Müdürü Serkan Güneş ve öğretmenleri, fakültemiz dekanı Prof. Dr. Nevzat Mirzeoğlu’na teşekkür ziyaretinde bulunarak iş birliği ve katkıları için teşekkür ettiler.

Görüşmede bundan sonra da benzer etkinliklerde iş birliğinin sürdürülmesi yönünde istek ve temennilerde bulunuldu.