Üniversitemizin de katılımcısı olduğu KA 205 Erasmus Projesi kapsamında İspanya’nın Madrid kentinde düzenlenen toplantıya, Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ertuğrul Gelen, Araştırma Görevlileri Doğuş Bakıcı ve Ayşenur Turgut katılmışlardır. Toplantıya akademisyenlerimizin yanı sıra, İspanya Tenis Federasyonu Yetkilisi ve Genel Direktörü Prof. Dr. David Sanz ve Miguel Angel Martin, İspanya Tenis Federasyonu Menejeri Juan Avendano, Tenis Avrupa Birliği yöneticisi Maciej Szymonski, Camilo José Cela Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cesar Gallo, Türkiye Cumhuriyeti Spor Bakanlığı’ndan Emre Kaçar, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Suat Yıldız, Türkiye Tenis Federasyonu Genel Sekreteri Serhat Altınel ve Federasyon Eğitim Komitesi Başkanı Onur Binay katılımlarını gerçekleştirmişlerdir. Projenin konusu dahilinde, Türkiye Tenis Federasyonu için 0-12 yaş Uzun Dönem Sporcu Gelişim Modeline uygun olarak müfredat oluşturulacaktır. Akademisyenlerimiz, konu ile ilgili olarak meslektaşları ve katılımcılar ile istişarelerini gerçekleştirmişlerdir.