Danışma Kurulu İlk Toplantısını Yaptı

Spor Bilimleri Fakültesinin, sektörel beklentileri karşılamak ve güncel gelişmeleri eğitim programlarına yansıtmak; aynı zamanda üniversitemizin misyonu çerçevesinde iş dünyası ile etkili iletişim kurarak öğrencilerimizin uygulama becerisine sahip, iş deneyimli olarak yetişmelerini sağlamak için paydaş temsilcilerinden oluşturulan Danışma Kurulu, Dekan Prof. Dr. Nevzat Mirzeoğlu başkanlığında ilk toplantısını 30.01.2020 tarihinde Dekanlık ofisinde gerçekleştirmiştir.

İlk defa bir araya gelen kurul üyeleri, tanışma ve başlangıç değerlendirmelerinden sonra, fakültenin ilgili birimlerinde uygulanacak olan 7+1 Eğitim modeli, Sakarya’da sağlıklı yaşam ve fiziksel aktivite konularında görüş ve düşüncelerini ifade etmişlerdir.

Toplantıya Katılanlar

Ad Soyad

Kurumu ve Görevi

Prof. Dr. Nevzat Mirzeoğlu